Conditii de livrare si retur:

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu conditiile de livrare/retur impuse de societatea noastra in conformitate cu legislatia in vigoare.

În cazul defectelor (defecte de fabricație ascunse, deteriorări la transport, funcționalități defectuoase, componente lipsă) costul total al transportului va fi suportat de către noi.

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile, fara nicio explicatie din partea dumneavoastra. Dupa returnarea produselor, va primiti banii inapoi sau va puteti alege alt produs de aceeasi suma sau o suma mai mare cu plata diferenta. Cf OUG 34/2014 ANPC.

Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit, impachetat suplimentar fata de ambalajele originale, asa cum a fost livrat;

Pentru orice problema legata de livrarea, returnarea produselor, ne puteti trimite e-mail la adresa office@sergadi.ro sau telefonic la nr. 0724.228.498, 0723.536.342.

Nu uitati!  Orice problema poate fi rezolvata amiabil.